طرز تهیه زنجبیل خوشمزه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک راگو غذای فرانسوی
ترشی زنجبیل یکی از طعم هایی است که اغلب با سوشی سرو می شود، البته این ترشی های خوشمزه و متفاوت با غذاهای ایرانی بسیار سیر کننده و لذیذ هستند.زنجبیل ها را بشویید و خشک کنید و سپس از شاخه ها تکه تکه کنید. غدد سیاه زنجبیل را که می تواند عمیق باشد با نوک چاقو جدا کنید و زنجبیل را پوست بگیرید. پوست زنجبیل بسیار نازک است و می توان آن را با یک قاشق تیز خراش داد. زنجبیل را با رنده یا چاقو به حلقه های نازک برش دهید. تربچه ها را بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه های نازک برش دهید. روی زنجبیل ها نمک بپاشید و مخلوط کنید. تربچه ها را در شیشه های ترشی قرار دهید. و سپس زنجبیل را روی آن اضافه کنید. آب، سرکه و شکر را بجوشانید تا شکر حل شود و سپس روی زنجبیل و تربچه را با این مایع پر کنید. به دور شیشه ضربه بزنید تا حباب های هوا از بین برود. با سرکه پر کنید و درب آن را ببندید. بعد از اینکه شیشه به دمای محیط رسید آن را در یخچال قرار دهید بعد از 1 هفته ترشی زنجبیل آماده است سرکه برنج 1 پیمانه شکر سفید 1/3 پیمانه سوشی ترشی زنجبیل طرز تهیه سوشی ترشی زنجبیل زنجبیل را به ورقه های نازک برش دهید و آن را در یک کاسه قرار دهید.نمک دریا را روی آنها بپاشید و به مدت 30 دقیقه مخلوط کنید تا تمام سطح زنجبیل ها با نمک پوشانده شود.سرکه برنج و شرک را با هم مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود، زنجبیل را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید و با سرکه پر کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود و حداقل یک هفته در شیشه را ببندید. بگذارید در یخچال بماند تا خودش را بگیرد.ترکیب سرکه برنج و زنجبیل باعث می شود ترشی زنجبیل بعد از چند دقیقه صورتی رنگ شود.اگر کمی زعفران به ترشی زنجبیل اضافه کنید رنگ ترشی قرمز می شود. .