مواد لازم برای ترشی و نوشکا 1 کیلو نمک 1-2 قاشق غذاخوری سرکه 1 کیلو موسیر کمی فلفل سبز. در صورت تمایل دانه درست کنید یا با همان شاخه های سبز در لیوان بریزید و بین لایه ها موسیر و فلفل سبز قرار دهید. روی آن نمک بپاشید سپس به اندازه ای سرکه به آن اضافه کنید تا روی خرده ها را بپوشاند و در شیشه را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. بعد از چند روز اگر سرکه ریخت، دوباره سرکه را روی لیوان بریزید و بگذارید بماند. بعد از 20 روز ترشی ها و کراکرها کاملا سفت می شوند. اگر معده حساسی دارید و تحمل سرکه را ندارید می توانید با همین دستور نمک و نوشک درست کنید فقط آب را بجوشانید و وقتی سرد شد آب نمک درست کنید و به ازای هر 5 لیوان آب نمک 1 لیوان سرکه اضافه کنید. شیشه. .