نان سیب در واقع کیک سیب است ولی چون داخل قالب لوف مخصوص نان پخته می شود به این نام معروف میباشد.
الان فصل سیب تازه میباشد هوا هم دارد کم کم سرد می شود پس یک کیک دارچینی با کشمش و با طعم سیب بدنتان را گرم می کند ؛ این کیک بافت فشرده خیلی خیلی کیکی دارد :)) ؛ خیلی خوشمزه است البته برای کسانی که طعم دارچین و کشمش را دوست دارند.
برای درست کردن این کیک اول نیاز به پوره سیب داریم که باید جداگانه درست کنید .
مواد لازم :
آرد سفید | 2 پیمانه یا 260 گرم |
بیکینگ پودر | 2 ق چ |
دارچین | 1 ق چ |
نمک | 1/2 ق چ |
جوز هندی | 1/4 ق چ |
کره نرم | 1/2 پیمانه یا 113 گرم |
شکر قهوه ای | 1 پیمانه یا 200 گرم |
تخم مرغ | 2 رقم |
پوره سیب | 1 پیمانه |
کشمش سیاه | 1 پیمانه |
طرز تهیه :
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
کف قالب مستطیل لوف 23*13 سانتیمتر را چرب کنید و روی آن کاغذ مخصوص شیرینی پزی بیندازید.
کشمش ریز و بی هسته انتخاب کنید.
آرد + نمک + جوز + دارچین + بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
کره که یک ساعت زودتر در دمای محیط بوده و نرم شده را با شکر قهوه ای داخل کاسه همزن ریخته و 2 لحظه بزنید.
کره اگر نرم نباشد با شکر خوب مخلوط نمی شود و تمرکزفکر کنید شکر قهوه ای توده های سفت شده نداشته باشد قبل آن در دستتان نرمش کنید.
بعد تخم مرغها را دونه دونه افزایش کنید و هربار مدت 1 لحظه هم بزنید.
پوره یا سس سیب را افزایش کنید و بعد مواد خشک را آرام آرام افزوده و در آخر کشمش و تنها 30 ثانیه مواد را مخلوط کنید.
مایه را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و ده لحظه بپزید و بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 10 لحظه داخل قالب بماند و بعد به رک سیمی منتقل کنید تا خنک شود.
نکته آخر :
اینکه شکر قهوه ای طعم کاراملی خاص خودش را دارد و اگر جانشین آن شکر سفید استفاده کنید کیک این طعم را نمی گیرد.
منبع: خوی وب