دوغ ارکان و لوبیا را یک شب خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید.لوبیاها را به همراه گوشت و پیاز و زردچوبه و ادویه در قابلمه بریزید و تفت دهید و بعد از حدود 1 ساعت چغندرهای خرد شده را اضافه کنید و بگذارید همه مواد کاملا بپزند. بادمجان ها را از قبل پوست گرفته و نمک بزنید و اجازه دهید آب آن کشیده شود سپس آن ها را بشویید تا نمک آن ها گرفته شود و در روغن تفت دهید، در اواخر پخت بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید و وقتی آب گوشت جا افتاد کشک را اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید. چندین بار. روی ظرف را با نعناع تند، سیر تند و پیاز تند تزیین کنید. آبگوشت کره لرستان مواد لازم برای آبگوشت کره لرستان آب گوشت گوساله 500 گرم نخود و لوبیا سفید 2 پیمانه بادمجان سرخ شده 2 پیاز بزرگ 4 حبه سیر 250 گرم نمک و زردچوبه و نعناع خشک به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم استوک لوبیا 2 طرز تهیه استاک کره نخود و لوبیا را یک شب خیس کنید. حبوبات را با گوشت، نمک، پیاز خرد شده، سیر و 5 پیمانه آب بپزید، بعد از 1 ساعت زردچوبه را اضافه کنید. نیم ساعت قبل از پایان پخت، بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید.بعد از جا افتادن کامل آبگوشت، کشک را اضافه کنید و چند دقیقه بجوشانید و شعله را خاموش کنید.مقداری نعنا داغ به آبگوشت اضافه کنید و هم بزنید. .