طرز تهیه خورش چغارتمه گیلانی خوشمزه با مرغ
طرز تهیه خورش پیاز چغورتمه 6 عدد پیاز را روی رنده درشت رنده کنید. مرغ را خوب بشویید و شکم آن را خالی و تمیز کنید. مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و بیرون و داخل شکم مرغ را با این ترکیب مزه دار کنید. 2 حبه سیر و 1 پیاز را داخل شکم مرغ بریزید.مرغ را در قابلمه متوسطی بریزید و داخل قابلمه را تا نیمه با آب جوش پر کنید و کمی نمک اضافه کنید و بجوشانید تا پخته شود.بعد از به جوش آمدن آب، حتما ته آن را بردارید. تخم مرغ ها را هم بزنید تا گلوله شوند و کنار بگذارید. پیازهای رنده شده را با روغن 7-8 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و 2 قاشق چایخوری زردچوبه، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و با پیاز مخلوط کنید تا یکدست شود، 2 تا 3 دقیقه و تخم مرغ ها را تفت دهید. مرغ را اضافه کرده و تخم مرغ را با پیاز مخلوط کنید. اگر روغن کم بود می توانید کمی روغن اضافه کنید تا پیاز نسوزد، 2 قاشق غذاخوری پاستا به قابلمه مرغ اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا 50 درصد مرغ پخته شود. مرغ را یک یا دو بار به جلو و عقب برگردانید تا کاملا طعم دار شود. تخم مرغ را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد و هوا بسته شود.خورش چغارتمه رشتی مجلسی مواد لازم برای خورش چغارتمه رشت مجلسی خورش ران مرغ یا سینه مرغ 2 عدد تخم مرغ 2 عدد پیاز 3 عدد دارچین 2 قاشق غذاخوری دانه گشنیز پودر شده 1 قاشق چایخوری آب لیموترش یا آب 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به میزان لازم و نمک به مقدار لازم برای تهیه خورش چغارتمه مجلسی مرغ ها را با زعفران و نمک و فلفل سیاه مزه دار کرده و نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند و سپس هر دو طرف را در روغن سرخ می کنیم تا قهوه ای طلایی شود سپس کنار می گذاریم.پیازها را نگینی خرد کرده و با زردچوبه در همان تابه تفت می دهیم و مرغ را اضافه می کنیم. پودر تخم گشنیز، دارچین و 1 لیوان آب را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا مغز مرغ پخته شود. تخممرغها را با نمک، فلفل سیاه و زعفران مخلوط کرده و در تابهای داغ بریزید و به آرامی هم بزنید تا سفت شود. تخم مرغ را به خورش اضافه کنید، آبلیمو یا آبغوره را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا خورش کاملا غلیظ شود. .