مربای خوشمزه هم هست که فکر می کنم برای شما تازگی دارد، حتما امتحان کنید چون بسیار مقوی و مقوی است، این مربا در آذری های عزیزمان طبخ می شود. مواد لازم برای مربای شیر: شیر کامل (شیر غیر پاستوریزه بهتر است) 2.5 لیتر شکر 400 گرم آب انگور 1 لیوان لیموترش 1 عدد طرز تهیه مربای شیر: ابتدا شیر و شکر را روی گاز می گذاریم تا بجوشد سپس می گذاریم. آب انگور و بعد آبلیمو را اضافه می کنیم، آن را هم اضافه می کنیم تا گلوله های درشت شود، هم نمی زنیم تا له نشود و می گذاریم بجوشد تا غلیظ شود، وقتی غلیظ شد مربای ما آماده است. اگر فکر می کنید به اندازه کافی شیرین نیست، کمی آب انگور اضافه کنید، بهتر است این مربا را با یک کیلو شیری که در پنیر فروشی ها موجود است درست کنید. .