پودر شده مربا را درست کنید بهتر است از قابلمه لعاب دار یا پیرکس استفاده کنید، شکر و آب را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، صبر کنید تا بجوشد و شکر حل شود.• پودر نارگیل را اضافه کنید و صبر کنید تا مربا به غلظت کافی برسد• برای جلوگیری از شکرک زدن مربا آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه حرارت را خاموش کرده و بگذارید خنک شود.توصیه های لازم برای تهیه مربای نارگیل، برای تست قوام شربت، چند قطره از آن بریزید. آی تی. در یک نعلبکی هم بزنید تا خنک شود، با انگشت اشاره کمی از شربت را بردارید و انگشت شست را بچسبانید. اگر هنگام جدا کردن آرام دو انگشت شربت بین دو انگشت باقی بماند یعنی به غلظت لازم برای مربا رسیده است. .